Wie zijn wij

Sinds 2009 ben ik, Dagmar Vriends, eigenaar, hoofdtrainer en -coach van Siss trainingen. Vanuit Siss trainingen hebben we verschillende trainingen verzorgd voor onder andere; Fiscale inlichtingen – en opsporingsdienst (FIOD), Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK), Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI), GGD Haaglanden, Gemeente Den Haag afdeling SZW, Lumenz, Marcanti College, Pantha Rhei school en onder andere de Nederlandse spoorwegen (NS). Naast het trainen binnen Siss trainingen, heb ik ruim 9 jaar binnen de jeugdhulpverlening gewerkt en heb ik de laatste 11 jaar binnen de reclassering zowel gedetineerden als medewerkers getraind, gecoached en begeleidt.

Ik ben gecertificeerd trainer in:

  • Agression Replacement Training (ART);
  • Trainer Huiselijk Geweld (BORG);
  • Cognitieve Vaardigheden (CoVa);
  • Cognitieve Vaardigheden voor mensen met een licht verstandelijke beperking (CoVa+);
  • Sociale Vaardigheden (SoVa);
  • Gedragstrainer.

Verder ben ik gespecialiseerd in Motiverende Gespreksvoering (MGV) en heb ik een afgeronde opleiding tot counselor en coach. Als geregistreerd docent ben ik opgenomen in het Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Zie www.crkbo.nl voor meer informatie. Wilt u de ervaring van anderen lezen? Ga dan naar: Referenties.

Freelancers & acteurs

Binnen Siss werken wij met freelance trainers en acteurs van verschillende nationaliteiten en met een diversiteit aan werkervaring. Zo kunnen wij zo goed mogelijk aansluiten op de specifieke wensen en behoeften van uw organisatie en uw medewerkers.

Siss gelooft in ‘practice what you preach’. Daarom werken wij alleen met freelancers die naast hun werk ook blijvend investeren in hun eigen persoonlijke ontwikkeling.  Zo garanderen wij dat Siss trainers werken vanuit passie in plaats van routine.