Referenties

“Dagmar heeft tijdens een scholingsdag ‘Transformatie in de aanpak gezond gewicht’ voor de Jeugdgezondheidszorg een interactieve lezing verzorgd en twee workshops. Ze is door alle JGZ- professionals zeer hoog gewaardeerd met 4/5 tot 5/5 punten voor inhoud, presentatie en interactie. Mijn collega’s noemde haar deskundig, motiverend, humorvol, inspirerend en ad rem. De praktische handvatten die ze gaf, hebben de deelnemers zeer hoog gewaardeerd. Veel collega’s hebben al laten weten een verdiepende training bij haar te willen volgen, die we binnenkort dan ook gaan organiseren. Dagmar is zeer aanbevelingswaardig.”

Jeroen de Wilde
Senior Reseacher, Youth Health Care Physician GGD Haaglanden

 


“Dagmar en ik hebben verschillende keren samen een communicatietraining, teambuilding of training persoonlijke ontwikkeling gegeven. Daarnaast heb ik ook trainingen bij haar gevolgd. Zij is een van de beste trainers die ik ken: ze houdt van mensen en begrijpt het menselijk gedrag. Ze is een goede observator en geeft perfect feedback, duidelijk, to the point, scherp als het moet en altijd in verbinding. Ze gebruikt haar humor om lichtheid in de training te brengen. Ze kent de modellen en de theorieën en ze bereidt perfect voor. Ze tilt de deelnemers en de co-trainer naar een hoger niveau.”

Menno van Ginkel
Directeur Lumenz talentontwikkeling


“Dagmar is een zeer prettige trainer om mee samen te werken. Ze verdiept zich vooraf uitgebreid in de vraag van de klant en sluit daarbij goed aan bij wat er nodig is. Ze is als trainer laagdrempelig in het contact en weet precies waar ze het over heeft. Ze kan de groep goed blijven boeien. Ze kan de inhoud goed overbrengen en tegelijkertijd blijft ze aansluiten bij de groep. Kortom een trainer die je graag voor een klus vraagt.”

Hilde Jans
Inhoudelijke adviseur Nederlandse Obesitas Kliniek


“I love to work with Dagmar: it’s always a celebration of learning, wether we trained heavy deliquents or highly educated professionals . She’s dynamic, humorous, constructive & sharp, but always creates a safe, fun – allowing environment. Want to get the job done? Hire her!”

Sergio van der Pluim
Eigenaar Bureau Bewezen Effect


“Dagmar ken ik als co- trainer bij trainingen voor de reclassering en ik was haar co trainer bij trainingen voor de FIOD. In beide trainingen liet zij blijken over veel kennis van specifieke methodiek te hebben en bracht zij dit op een professionele wijze over. Zij wist de training aan te bieden zoals was bedoeld volgens opdrachtgever. Hierbij rekening houdend met specifieke doelgroep. Zij bracht de training op ontspannen wijze en wist daardoor met iedereen op een prettige wijze contact te maken en in te spelen op de verschillende persoonlijkheden en leerstijlen van de deelnemers.”

Rob van Weert
Eigenaar Punt Weerbaarheid


“Dagmar is een gedreven, professionele, kritische maar bovenal deskundige trainer, omdat ze de kunst verstaat om contact te maken met de groep of het nu gaat om cliënten of medewerkers. Ze luistert scherp, zet humor in en zal doorvragen als dat nodig is.”

Gerard de Witt
Eigenaar De Ontsluiter


“Dagmar is een fijne trainster om mee te werken. Ze weet theorie helder, concreet en met de nodige humor te brengen waardoor het onmiddellijk gaat leven. In haar trainingen zit een prettige dynamiek door de afwisseling in oefeningen en verschillende wijze waarop ze de lesstof aanbiedt. En last but not least: een rollenspel doen in haar training is leuk en leerzaam vanwege de veilige setting, de positieve opbouwende feedback en de ruimte die ze cursisten geeft om te allen tijde hun eigen grenzen in het oefen bepalen.”

Miranda Dros
Eigenaar Edu-Act en EE Acteerservice


“Vanaf 2007 heeft Dagmar Vriends trainingen voor ons bureau verzorgd. Haar brede ervaring, o.a. in de jeugdzorg en reclassering, haar persoonlijkheid en haar vaardigheden maakt dat zij kwalitatief onderscheidend is.De kenmerken in het werk van Dagmar zijn onder meer: ze bereidt de trainingen nauwgezet voor; ze is daadkrachtig, doelgericht; ze is inhoudelijk deskundig; ze is methodisch; ze is zorgvuldig, zorgzaam en integer naar de cursisten; ze houdt het leerproces van de deelnemers nauwgezet in de gaten; ze geeft respectvol feedback; ze kan confronterend zijn; ze is evenwichtig, bescheiden en verantwoordelijk.”

Wiebe Otten
Eigenaar Bureau Sociale Competentie